Red Dead Redemption 2: Lovakról

LOVAK

Ejtsünk szót a lovakról is. Ingyen kaphatunk lovakat Valentines város istállóját meglátogatva, de az itt található, ingyen beszerezhető ló fajtája függ attól, hogy a játék mely kiadását szereztük be.

Pre-order  War Horse és a Special/Ultimate kiadás ló

ultimate lo

Mielőtt kilovagolhatnánk a pusztába, érdemes vennünk Horse Revive-t (Feltámasztó italt) a helyi istállóban, ha netalán szörnyű baleset érné kedvenc hátasunkat. Persze, ha vonat üti el, akkor már csak a házunk falát díszítheti lovunk, hiába van nálunk Feltámasztó ital. Egy új paripa, amit elkezdünk használni nem lesz kezes bárány, szükséges a vele való kapcsolatot maximumra húznunk. (Horse Bonding) Ennek 4 szintje van, és úgy léphetünk át egyik szintről a másikra, ha különös figyelmet fordítunk a lóra. Időnként nem árt lecsutakolni, megetetni és gondozni.

Minél gyakrabban végzed el ezeket a tevékenységeket, annál hamarabb lesz meg közted és paripád között a szoros kapocs. Így kezelhetőbbé, bátrabbá válhat, ami akár az életed is megmentheti és még az alapvető tulajdonságai (életerő, állóképesség) is nőni fog. A lovak sebessége és gyorsulása nem fog nőni, de különféle nyergekkel felturbózhatod a teljesítményét. Fontos megjegyezni, hogy némelyik ló természeténél fogva ijedős lesz. Ez esetben nincs más dolgod, mint veszel egy újat vagy befogsz egy másikat a kiszemeltek közül. Viszonylag rövid idő alatt elérheted a 4. szintű kötődést, ha jobban odafigyelsz lovad szükségleteire.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.