Philip Carlier: Elvonult mocsárlakó a keresett személy

“Plusz új maszkok, Klub XP bónuszok és sok más.

Legendás Vérdíj: Philip Carlier

Azonnali letartóztatást rendeltek el minden államban Philip Carlier-re. Sikkasztás és a Lemoyne Trading Company egyik munkatársa miatt körözik. A két évvel ezelőtt elkövetett gyilkosság óta elvonulva él Lagras mocsaraiban. Úgy hírlik, hogy az elszigeteltség és más szerek miatt elvesztette épelméjűségét. Ez a Legendás Vérdíj különleges figyelmet igényel és csak a legképzettebbeknek ajánlott a felkutatása.

A Vérdíj Táblánál megtalálható már a plakát és 5 különböző nehézségi szinten teljesíthető, minden sikeres leszállítás után nehezedik.

Új Ünnepi tartalmak és más

2

Halloween a Red Dead Online világában is tiszteletét teszi, az All Hallows’ Eve  közeledtével Madam Nazar-nál számos új maszk található, melyek biztosan rémisztő külsőt adnak viselőjüknek. Limitált ideig vásárolhatóak meg a maszkok, mint a félelmetes Freak Mask vagy a disznófejes Swine Mask.

3

Továbbá, aki elindult bármelyik Szerep útján ingyen maszkot kap. A Hivatásos Fejvadászok egyedi megjelenésű Creature Mask-ot kapnak, a Kereskedők exkluzív Swine Mask-ot, míg a Gyűjtők a Masquerade Mask-ot zsebelhetik be, mindezt ingyen. 24 órával a Red Dead Online-ban való játék után elérhetőek lesznek az Öltözőszekrénynél.

A Törvényen Kívüli Bérlet tulajdonosai, akik legalább a 10. szintet elérték, egyedi Freak Mask-ot szerezhetnek be, 20. szint után pedig egy exkluzív The Horror Mask jár minden Bérlet tulajdonosnak. A Red Dead Online játékosok, akik belépnek december 12-ig GTA Online-ba továbbra is megszerezhetik a Slaughter Mask-ot.

4

A versengések rajongói belevethetik magukat a heti kiemelt Free Aim Játéksorozatba, ami a Make It Count, ahol csak a képességeink számítanak. Csupán egy kés vagy egy íj áll rendelkezésére mindenkinek a túléléshez és az ellenfelek kiiktatásához. Sok szerencsét mindenkinek.

Heti Bónuszok és Előnyök

A Gyűjtők, aki némi plusz után nézelődnek, most Madam Nazar heti kínálata csábító lehet számukra. A Cheaters Suit kollekció kártyalapokból áll, Queen of Wands, King of Cups és az Ace of Pentacles. Keressétek fel őket a Red Dead Online vadnyugati világában és adjátok fel postán, vagy vigyétek el személyesen a hölgyeménynek, egészen október 29-ig van rá lehetősége mindenkinek. Gyertek vissza minden héten a Heti Gyűjteményekkel kapcsolatos információkért.

Mindenki, aki belép a Red Dead Online világába a héten 2000 Klub XP-t kap és további 30%-os XP bónusz jár a tevékenységek során, hogy gyorsabb legyen a fejlődés a Wheeler, Rawson & Co. Klubnál és Törvényen Kívüli Bérletnél.

Tevékenységek, melyek után jár a bónusz XP: Minden “A Land of Opportunities” sztori küldetés, minden Free Roam küldetés, Shootout Játéksorozatok, Takeover, Elimination és Race Játéksorozatok.

Fejvadász Tevékenységek: Sima és Legendás Vérdíjak, Manhunt és Day of Reckoning Free Roam Események, Fejvadász Napi Kihívások

Kereskedő Tevékenységek: Eladói Küldetések, Trade Route Free Roam Esemény, Kereskedő Napi Kihívások

Gyűjtő Tevékenységek: Nyílvesszők (Arrowheads), Tarot Kártyák és elveszett Ékszerek (Lost Jewelry) gyűjtése, A Heti Gyűjtemény beszerzése, Minden Teljes szett leadása, Condor Egg és Salvage Free Roam Események, Gyűjtő Napi Kihívások.

A Playstation Plus tagok, akik belépnek és játszanak a Red Dead Online-ban mai nap és november 4. között egy exkluzív mintázatú Killimant Vest mellényt kapnak. Twitch Prime tagok, akik összekapcsolták fiókjukat a Social Club felhasználóval ingyen szerezhetik be a Fejvadász Engedélyt. Lépjetek be itt és legyetek biztos benne, hogy be kapcsolva.

Maradjatok velünk a következő hetekben is több Red Dead Online frissítéssel kapcsolatban.”

Forrás: Rockstar Games

 

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.