Red Dead Online: Red Ben Clempson

“Könyörtelen vonatrabló a legújabb Legendás Célpont a Red Dead Online világában, illetve új Free Aim Játékmód, Heti Gyűjtemény, ruhák és sok más vár mindenkire.

Most, hogy a Red Dead Redemption 2 megjelent PC-re, minden eddigi és jövőbeni frissítés a Red Dead Online-hoz, mint az eheti is a Legendás Célponttal és mással, elérhető lesz minden platformon.

Legendás Vérdíj: Red Ben Clempson

A hatóságok körözést adtak ki Red Ben Clempson fejére, helyi vasútvonalak fosztogatásáról ismert és a hírhedt Red Ben Gang vezetője. Clempson előszeretettel hord finom szövésű öltönyöket és férfidivatárut, könnyen felismerhetővé téve magát a fejvadászok számára. Utoljára New Austin vasútvonalain látták őt és a bandáját, a következő dobásra készülve. Legyen mindenki óvatos, Clempson híres mesterlövész, és vélhetőleg jelentős arzenállal bír, bárki számára veszélyes lehet, aki megközelíti.

Új Heti Gyűjtemény, Kiegészítők és más

1.jpg

Minden Gyűjtő számára új Heti Gyűjtemény elérhető, a Herbalist’s Collection. Blood Flower, Chocolate Daisy és Creek Plum növényekből áll. Vigyétek el egyenesen Madam Nazarnak személyesen vagy postázzátok el a helyi Postán és zsebeljétek be a jutalmat. Emellett, azok a játékosok, akik kihívásra vágynak, tesztelhetik reflexeiket a heti “Featured Free-aim Series” Játéksorozatban, ami a Sport of Kings.

A Katalógusban számos ajánlat található a héten, mint a Cardozo Vest mellény, mely limitált ideig elérhető. Dunaway Coat kabát, Purkiss és Pearrow Hat kalapok, Farley Shirt ing és a Tillson Sweater pedig elérhető lesz végérvényesen. Új minták érkeztek a Ledbetter Hat kalaphoz, Fuentes Poncsóhoz és a Killiman Vest mellényhez, és új opciókkal bővültek a következő lábbelik is: Parson Boots, Rowland Boots, Cerrada Boots és Cibola Boots.

Előnyök és Bónuszok

2

A Wheeler, Rawson & Co Klub és a Vadnyugati Bérlet (Outlaw Pass) hamarosan véget és Xbox One és Playstation 4 konzolon, november 18-án. Minden Vadnyugati Bérlet exkluzív tárgy a jelenlegi szintig azonnal feloldódik a Bérlet megvásárlásakor visszamenőleg és minden ami november 18. előtt oldódik fel, véglegesen megmarad. A játék menüjében a Progress menüpontnál található a Club Rank-ban több információ található.

Bónuszként az Xbox One és Playstation 4 tulajdonosoknak, akik a Vadnyugati Bérlet 70. szintjét elérték vagy elérik a hét végéig, egy teljesen fehér Cardozo Vest mellény jár, ingyen.

Gyűjtők számára jó hír lehet a 25%-os leárazás a Pennington Field Shovel ásóra és az 50% leárazás minden Gyűjtő Térképre, és 25% pénzbónusz fizetség jár a teljes Gyűjtemény szettekért.

Playstation Plus tagok begyűjthetnek ingyen pár Tarot kártyát, Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles és King of Pentacles, csupán azzal, hogy belépnek a Red Dead Online-ba november 18-ig.

Azok a játékosok pedig, akik összekötik a Twitch Prime előfizetésüket a Social Club fiókjukkal, ingyen megkapják a Fejvadász Engedélyt és 10% extra leárazást az Ásóra és a Gyűjtő Térképekre.

Maradjatok velünk még több Red Dead Online hírekért a következő hetekben is, és látogassátok meg a Social Club Események oldalt az aktuális akciókért és bónuszokért.

Rockstar Support itt elérhető.”

Forrás: Rockstar Games

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.